Mijn naam is Suzanne van der Woude Lemmens en per 1 mei 2017 ben ik bij Dierenartsenpraktijk de Keerhoeve komen werken. Samen met mijn man en zoontje woon ik in Wassenaar.

Al op jonge leeftijd greep ik elke reden aan om met mijn konijnen en kippen naar de dierenarts te gaan, ik liep er regelmatig een dagje mee en het werd mijn grote droom om dierenarts te worden…

Het harde studeren wisselde ik af met vrijwilligerswerk in Venezuela (5 weken) en Spanje (4 weken), waar ik extra chirurgische vaardigheden opdeed in de castratie- en sterilisatieprojecten. Ongelooflijk hoe mensen in die landen met honden en katten omgaan.

Verder gaf ik voorlichting over honden- en kattenvoeding door het hele land en werkte ik gedurende 1,5 jaar op de “Intensive Care” voor Gezelschapsdieren van de Faculteit Diergeneeskunde. Een erg leerzame periode waar ik een grote variëteit aan spoedpatiënten voorbij zag komen.

De afgelopen 7,5 jaar heb ik in een praktijk in het centrum van Amsterdam gewerkt in combinatie met diensten bij de spoedkliniek van het Medisch Centrum voor Dieren in Amsterdam en Delft.

Inmiddels vind ik het heerlijk om dichterbij huis te werken.

Hoewel ik vind dat ik een prachtig vak heb, liggen mijn speciale interesses bij katten, fretten en konijnen.