Een makkelijke manier om voor uw huisdier te zorgen

Het Huisdieren ZorgPlan is een gezondheidsprogramma dat het mogelijk maakt de kosten van preventieve zorg voor uw huisdier over een heel jaar te spreiden. U betaalt maandelijks een vast bedrag. Daarvoor ontvangt uw huisdier onder andere vaccinaties, anti-parasitaire middelen, gezondheidschecks en deskundig advies.
Het Huisdieren ZorgPlan maakt het u gemakkelijk om het welzijn van uw huisdier te bewaken en veel geld te besparen!

Wat is het Huisdieren ZorgPlan?

Door middel van automatische incasso wordt maandelijks een vast bedrag afgeschreven en kunt u, zonder aanvullende kosten, de producten uit het Huisdieren ZorgPlan ophalen in de praktijk. Daarnaast krijgt u 10% korting op al onze  andere producten en diensten. In het Huisdieren ZorgPlan zijn ook regelmatige gezondheidschecks opgenomen, zodat eventuele medische problemen in een vroeg stadium gesignaleerd of zelfs voorkomen kunnen worden. Dierenartsenpraktijk de Keerhoeve heeft een abonnement op maat gemaakt voor u.
Het Huisdieren ZorgPlan is geen verzekering. Indien gewenst kunt u voor de onvoorziene kosten tevens een verzekering afsluiten.

Wat biedt het Huisdieren ZorgPlan?

  • Algemeen gezondheidsonderzoek van uw huisdier, tweemaal per jaar, incl. advies over
  • Jaarlijkse vaccinaties voor in Nederland
  • Nagels knippen
  • Behandeling tegen vlooien en teken
  • Urine onderzoek
  • Ontwormingen
  • Ontlastingsonderzoek (bij de hond)
  • Gratis chip (indien nodig)

Er is een Huisdieren ZorgPlan voor:

Aanmelden voor het Huisdieren ZorgPlan

Aanmelden is eenvoudig. U vult de schriftelijke overeenkomst in en geeft die af bij uw dierenartsenpraktijk. De eerste maandelijkse termijn betaalt u in de praktijk, daarna wordt het afgesproken bedrag maandelijks via de bank geïncasseerd. U sluit een Huisdieren ZorgPlan af voor één jaar, waarna het maandelijks opzegbaar is. U kunt voor vragen of verdere uitleg ook terecht bij de medewerkers van de praktijk: zij geven u graag alle informatie.

 

teckel rode kat