Het Huisdieren ZorgPlan is een voordeelabonnement bij uw dierenarts, waarbij u als konijneneigenaar een vast bedrag per maand betaalt en daarvoor preventieve zorg ontvangt, zoals de jaarlijkse vaccinatie, een zakje voeding, nagels knippen en een halfjaarlijkse gezondheidscheck. Daarnaast ontvangen deelnemers aan het Plan 10% korting op alle niet in het pakket zittende diensten en producten van onze praktijk.  Klik hieronder wat het inhoudt:

Huisdieren ZorgPlan Konijn

Een makkelijke manier om voor uw huisdier te zorgen

Het Huisdieren ZorgPlan is een gezondheidsprogramma dat het mogelijk maakt de kosten van preventieve zorg voor uw konijn over een heel jaar te spreiden. U betaalt maandelijks een vast bedrag aan ons. Daarvoor ontvangt uw huisdier onder andere vaccinaties, gezondheidschecks en deskundig advies. Het Huisdieren ZorgPlan maakt het u gemakkelijk om het welzijn van uw huisdier te bewaken en geld te besparen!

Wat is het Huisdieren ZorgPlan?

Het Huisdieren ZorgPlan voor het konijn kost €7,00  per maand. Door middel van automatische incasso wordt maandelijks dit bedrag afgeschreven en kunt u, zonder aanvullende kosten, de producten uit het Huisdieren ZorgPlan ophalen in de praktijk. Daarnaast wordt een korting van 10% geboden op andere producten en diensten. In het Huisdieren ZorgPlan zijn ook regelmatige gezondheidschecks opgenomen, zodat eventuele medische problemen in een vroeg stadium gesignaleerd of zelfs voorkomen kunnen worden.

Het Huisdieren ZorgPlan is geen verzekering. Indien gewenst kunt u voor de onvoorziene kosten tevens een verzekering afsluiten.

Wat biedt het Huisdieren ZorgPlan?

  • Jaarlijkse vaccinatie (welke op dat moment nodig is) inclusief een algemeen gezondheidsonderzoek van uw huisdier
  • Een extra gezondheidsonderzoek een half jaar na de vaccinatie.
  • Een zak voer van 1,5 kg
  • Nagels knippen
  • Nomyasis Spray (tegen maden) €17,50 in plaats van €22,50.

Omdat u een pakket met preventieve zorg afneemt, kunnen wij u hierover een flinke korting geven. Daarnaast krijgt u als abonnementhouder 10% korting over alle andere onderzoeken en behandelingen (inclusief medicatie en voeding) van uw huisdier.

Aanmelden voor het Huisdieren ZorgPlan

Aanmelden is eenvoudig. U vult op de praktijk de schriftelijke overeenkomst in. De eerste maandelijkse termijn betaalt u in de praktijk, daarna wordt het afgesproken bedrag maandelijks via de bank geïncasseerd. U sluit een Huisdieren ZorgPlan af voor één jaar, waarna het maandelijks opzegbaar is. U kunt voor vragen of verdere uitleg ook terecht bij de medewerkers van de praktijk: zij geven u graag alle informatie.