Mijn naam is Marije Baas en sinds 2005 werk ik als dierenarts bij de Keerhoeve en ben ik in Voorschoten komen wonen.

Sinds januari 2008 ben ik mede-eigenaar van de praktijk. Met ingang van januari 2018 bestaat de maatschap van DAP de Keerhoeve uit Colette van Kan en mijzelf. Gezamenlijk zijn wij, naast het dagelijkse veterinaire werk, verantwoordelijk voor het management van de praktijk.

In het dagelijks werk hou ik me vooral bezig met de afspraken en het maken van foto’s en echo’s. Mijn speciale interesse ligt bij het maken van buikecho’s bij gezelschapsdieren. Hiervoor heb ik een meerdaagse cursus in Engeland gevolgd. In juli 2010 heb ik een meerdaagse workshop in Luxemburg gevolgd van de ESAVS.

Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de tandheelkunde van de gezelschapsdieren in onze praktijk, dit doe ik al jarenlang meerdere dagdelen per week, dus inmiddels ben ik behoorlijk ervaren. Ik heb enkele cursussen in Nederland gevolgd en in augustus 2009 ben ik voor de derde keer een week naar Zweden geweest, waar ik een opleiding voor veterinaire tandheelkunde volgde bij de ESAVS (European School for Advanced Veterinary Studies). 

Aangezien de diergeneeskunde altijd in ontwikkeling is, is regelmatige nascholing om mijn kennis up to date te houden noodzakelijk, op die manier kunnen wij onze zorg voor uw huisdier optimaliseren. Nascholingen volg ik met heel veel plezier en belangstelling, met name met betrekking tot de tandheelkunde en anesthesie. Recent heb ik ook een cursus echografie voor gevorderden gevolgd, zodat ik ook daar de nieuwste ontwikkelingen weer heb kunnen oppikken. In de spreekkamer zien wij heel diverse patiënten, dus heb ik de laatste jaren veel nascholingen gevolgd over: internistische patiënten (bloeddruk, hematologie, suikerziekte, nierfalen), dermatologische patiënten, en konijnen en knaagdieren.

Maak hier je afspraak.