Ik ben Saartje Lashley-de Clercq. In 2008 ben ik afgestudeerd als dierenarts na drie jaar studie in Antwerpen en drie jaar in Gent. Sindsdien heb ik op verschillende soorten praktijken gewerkt. Sinds 2018 werk ik hier op de Keerhoeve. Het fijne team en de vele ontwikkelingsmogelijkheden zorgen ervoor dat ik hier erg graag werk.

Ik vind veel vakgebieden leuk, maar heb extra interesse voor (laparoscopische) chirurgie, echografie, oogheelkunde en interne geneeskunde.

Ik heb daarom onder andere een echografiecursus en een modulaire cursus oogheelkunde gevolgd en ik volg regelmatig algemene nascholingen. Kennis heb je immers nooit genoeg en de diergeneeskunde ontwikkelt zich razend snel. Dit houdt het vak wat mij betreft steeds dynamisch en uitdagend.

Ik heb een voorliefde voor katten en kattengeneeskunde, maar uiteraard is uw hond, konijn en knaagdier net zo welkom in mijn spreekkamer!

Ik woon met mijn man, drie kinderen en Oscar (onze kater) in Voorschoten.

Tot gauw!

Maak hier je afspraak.