Ik ben Saartje Lashley-de Clercq. In 2008 ben ik afgestudeerd als dierenarts na drie jaar studie in Antwerpen en drie jaar in Gent. Sindsdien heb ik met veel plezier op meerdere plekken in de buurt gewerkt waarvan de laatste 7 jaar op een kleine praktijk in Voorburg. Vanaf 1 april 2018 heb ik een nieuwe uitdaging gevonden hier op de Keerhoeve, een grotere praktijk met meer collega’s en dichter bij huis.

Ik vind veel vakgebieden tof, maar heb extra interesse voor (laparoscopische) chirurgie, oogheelkunde en interne geneeskunde.

Ik heb daarom een modulaire cursus oogheelkunde gevolgd en ik volg regelmatig algemene nascholingen. Kennis heb je immers nooit genoeg en de diergeneeskunde ontwikkelt zich razend snel. Dit houdt het vak wat mij betreft steeds dynamisch en uitdagend.

Ik heb een voorliefde voor katten en kattengeneeskunde, maar uiteraard is uw hond, konijn en knaagdier net zo welkom in mijn spreekkamer!

Ik woon met mijn man, drie kinderen en Oscar (onze kater) in Voorschoten.

Tot gauw!