Hoewel we op de Keerhoeve een groot aantal onderzoeken en behandelingen op de praktijk kunnen uitvoeren, is het soms toch nodig om de hulp van een specialist in te schakelen. Bijvoorbeeld bij een gecompliceerd probleem, een specialistische operatie of onderzoeken die wij zelf niet kunnen uitvoeren,  zoals een MRI-scan of CT- scan.

Waarheen word ik doorverwezen?

Afhankelijk van wat er moet gebeuren, zullen wij met u bespreken naar welke klinieken u doorverwezen kunt worden. Centra waar wij veel mee samenwerken zijn de Universiteitskliniek voor Gezelschapsdieren te Utrecht, Anicura Haaglanden te Rijswijk en het Medisch centrum voor Dieren  in Amsterdam.

U kunt vervolgens zelf contact opnemen met de kliniek om een afspraak te maken.

De verwijsbrief

Voor de doorverwijzing heeft u een verwijsbrief nodig. Zodra u de afspraak heeft gemaakt kunt u dit aan ons doorgeven, wij mailen u dan de benodigde gegevens.

De specialisten koppelen altijd hun informatie naar ons terug, deze noteren wij in de patiëntenkaart van uw dier zodat wij alle informatie rondom de diagnose/behandeling up-to-date hebben.

Vragen?

Mocht u nog vragen hebben, u kunt de dierenartsen bereiken tijdens het telefonisch spreekuur (maandag t/m zaterdag tussen 08.00 en 09.00) of maak een afspraak met een dierenarts op onze vestiging in Leiden of Voorschoten.