Ik ben Melissa van Bohemen en sinds juni 2020 ben ik met veel plezier aan de slag gegaan bij DAP de Keerhoeve. Ik ben opgegroeid in Leiden en ik heb tijdens mijn studie bij meerdere praktijken in de omgeving stage gelopen, maar de Keerhoeve stak er boven uit. Mijn interesses liggen bij interne geneeskunde, oncologie en diagnostische beeldvorming, maar eigenlijk vind ik alles erg interessant! Vooral de afwisseling van het werk maakt het leuk.

Ik heb mij de afgelopen jaren meer verdiept in diagnostische beeldvorming en heb hiervoor zowel een cursus beoordelen van röntgenfoto’s als een echografie cursus gedaan. Hiernaast ben ik mij ook aan het ontwikkelen in de chirurgie.

Ik woon met mijn vriend en kater Messi in Leiden en ben naast mijn werk een enthousiaste hardloper en (beginnend) triatleet.

Ik kijk er naar uit om u tegen te komen in de praktijk!

Maak hier je afspraak.