Een makkelijke manier om voor uw huisdier te zorgen

Download hier het aanmeldformulier voor het Keerhoeve Plan

Download hier het aanmeldformulier voor het Keerhoeve Plan

Het Keerhoeve Plan is een gezondheidsprogramma dat het mogelijk maakt de kosten van preventieve zorg voor uw huisdier over een heel jaar te spreiden. U betaalt maandelijks een vast bedrag. Daarvoor ontvangt uw huisdier onder andere vaccinaties, anti-parasitaire middelen, gezondheidschecks en deskundig advies.

Het Keerhoeve Plan maakt het u gemakkelijk om het welzijn van uw huisdier te bewaken en veel geld te besparen!

 

Wat is het Keerhoeve Plan?

Door middel van automatische incasso wordt maandelijks een vast bedrag afgeschreven en kunt u, zonder aanvullende kosten, de producten uit het Keerhoeve Plan ophalen in de praktijk. Daarnaast krijgt u 10% korting op de castratie of sterilisatie. In het Keerhoeve Plan zijn ook regelmatige gezondheidschecks opgenomen, zodat eventuele medische problemen in een vroeg stadium gesignaleerd of zelfs voorkomen kunnen worden. De Keerhoeve heeft een abonnement op maat gemaakt voor u.

Het Keerhoeve Plan is geen verzekering. Indien gewenst kunt u voor de onvoorziene kosten tevens een verzekering afsluiten.

Wat biedt het Keerhoeve Plan?

  • Algemeen gezondheidsonderzoek van uw huisdier, tweemaal per jaar, incl. advies over
  • Jaarlijkse vaccinaties voor in Nederland
  • Nagels knippen
  • Behandeling tegen vlooien en teken
  • Urine onderzoek
  • Ontwormingen
  • Gratis chip (indien nodig)

De maandprijs en uw besparingen per jaar staan in onderstaande tabel weergegeven:

Keerhoeve Plan* Maandprijs Besparing/ jaar
Kat (buiten) € 17,50 € 50,35
Kat (binnen) € 11,50 € 31,40
Hond tot 5 kg € 15,50 € 62,05
Hond 5,1 -10 kg € 16,50 € 74,70
Hond 10 – 25 kg € 18,50 € 77,95
Hond 25 – 40 kg € 20,50 € 77,95
Hond 40 + kg € 21,50 € 64,85
Konijn € 9,50 € 27,80


*Voor een volledig inzicht welke producten voor welke bedragen bij het plan zijn inbegrepen, haalt u gerust het formulier op bij onze praktijk.

Aanmelden voor het Keerhoeve Plan

Aanmelden is eenvoudig. U vult de schriftelijke overeenkomst in en geeft die af bij een van de vestigingen van dierenartsenpraktijk De Keerhoeve. De eerste maandelijkse termijn betaalt u in de praktijk, daarna wordt het afgesproken bedrag maandelijks via de bank geïncasseerd. U sluit een Keerhoeve Plan af voor één jaar, waarna het maandelijks opzegbaar is. U kunt voor vragen of verdere uitleg ook terecht bij de medewerkers van de praktijk: zij geven u graag alle informatie.