Logo HZP
Het Huisdieren ZorgPlan is een gezondheidsprogramma dat het mogelijk maakt de kosten van preventieve zorg voor uw huisdier over een heel jaar te spreiden. U betaalt maandelijks een vast bedrag. Daarvoor ontvangt uw huisdier onder andere vaccinaties, anti-parasitaire middelen, gezondheidschecks en deskundig advies.

Wat is het Huisdieren ZorgPlan?

Het Huisdieren ZorgPlan maakt het u gemakkelijk om het welzijn van uw huisdier te bewaken en veel geld te besparen! Door middel van automatische incasso wordt maandelijks een vast bedrag afgeschreven en kunt u, zonder aanvullende kosten, de producten uit het Huisdieren ZorgPlan ophalen in onze praktijk. Daarnaast krijgt u 10% korting op al onze  andere producten en diensten. In het Huisdieren ZorgPlan zijn ook regelmatige gezondheidschecks opgenomen, zodat eventuele medische problemen in een vroeg stadium gesignaleerd of zelfs voorkomen kunnen worden. Dierenartsenpraktijk de Keerhoeve heeft een abonnement op maat gemaakt voor u.
Het Huisdieren ZorgPlan is geen verzekering. Indien gewenst kunt u voor de onvoorziene kosten tevens een verzekering afsluiten.

Wat biedt het Huisdieren ZorgPlan?

  • Algemeen gezondheidsonderzoek van uw huisdier, tweemaal per jaar, incl. advies over
  • Jaarlijkse vaccinaties voor in Nederland
  • Nagels knippen
  • Behandeling tegen vlooien en teken
  • Urine onderzoek
  • Ontwormingen
  • Ontlastingsonderzoek (bij de hond)
  • Gratis chip (indien nodig)

Om de volledige plannen te bekijken, en om te bekijken wat uw voordeel is, klikt u op onderstaande links:

Aanmelden voor het Huisdieren ZorgPlan

Aanmelden is eenvoudig. U vult de schriftelijke overeenkomst in en geeft die af bij de Keerhoeve. De eerste maandelijkse termijn betaalt u in de praktijk, daarna wordt het afgesproken bedrag maandelijks via de bank geïncasseerd. U sluit een Huisdieren ZorgPlan af voor één jaar, waarna het maandelijks opzegbaar is. U kunt voor vragen of verdere uitleg ook terecht bij de medewerkers van de praktijk: zij geven u graag alle informatie.

 

BEELDb BEELDa

Doet u mee met ons Huisdieren ZorgPlan?