Linda-klein

Mijn naam is Linda Verkerk. Ik ben sinds eind 2008 werkzaam bij DAP de Keerhoeve. Voor ik hier kwam werken heb ik de opleiding managementassistent/directiesecretaresse gevolgd. Nadat ik deze opleiding heb afgemaakt, ben ik gaan werken op het kantoor bij een verhuurbedrijf. Na 2 jaar daar gewerkt te hebben, kwam ik erachter dat de hele dag achter een bureau zitten niks voor mij was en zodoende ben ik hier terecht gekomen. Thuis hebben we altijd dieren gehad, van een hond tot varkens tot kippen. Ik ben altijd al met dieren in de weer geweest en vind het dus ook leuk dat ik er mijn werk van heb kunnen maken.

Bij DAP de Keerhoeve ben ik met name bezig met de tandheelkunde, bestellingen en het assisteren bij de afspraken en operaties.

Mocht u toevallig nog vragen hebben over de voeding en het gewicht van uw huisdier, dan kunt u altijd contact met mij opnemen. Binnen de praktijk heb ik namelijk meerdere cursussen gevolgd betreft voeding. Ik heb inmiddels ook meerdere dieren met hun eigenaar begeleid met het afvallen, wat mooie resultaten heeft opgeleverd.

Sinds ongeveer 7 maanden heb ik zelf ook een poesje in huis genaamd Suus. Suus was op straat gevonden en was te ziek om rechtstreeks naar het asiel te gaan en kwam dus in onze praktijk voor behandeling. Het heeft lang geduurd, maar uiteindelijk is ze helemaal beter geworden. Er meldde zich geen eigenaar en sindsdien woont Suus bij mij in huis en gaat het heel goed met haar.