Vanaf 25 april 2019 komt Suzanne Holman als dierfysiotherapeute bij ons in de praktijk in Leiden werken, hieronder stelt zij zich graag aan jullie voor.

Mijn naam is Suzanne Holman en mijn bedrijf heet SAM.

Vanaf heel klein ben ik al gek op honden en paarden en ik begon met paardrijden toen ik vijf jaar was. Na de Havo ben ik in 2003 begonnen aan de opleiding fysiotherapie bij hogeschool Thim van der Laan in Nieuwegein en heb in 2007 mijn diploma behaald. Het doel was altijd om meteen dierfysiotherapie te gaan studeren, maar ik ben wat jaren verdwaald geweest in de sport en de behandeling van chronische pijnpatiënten. In 2018 heb ik de opleiding dierenfysiotherapie afgerond, evenals medical taping bij honden. Inmiddels ben ik gestart met de opleiding veterinaire chiropractie voor gezelschapsdieren bij het Supple Spine Instituut, welke ik in de loop van 2019 zal afronden, evenals dry needling voor honden en paarden.

Ik heb een KWPN-merrie die actief in de dressuursport wordt uitgebracht, mijn border collie is helaas in 2018 op veertienjarige leeftijd overleden.

Wat kan de dierfysiotherapeut voor uw dier betekenen?
Ik behandel klachten van het houdings- en bewegingsapparaat bij voornamelijk honden en paarden.
De behandeling kan preventief zijn -het voorkomen van mogelijke problemen nu en in de toekomst-, om uw hond (op leeftijd) zo fit en soepel mogelijk te houden, of voor revalidatie na een operatie/blessure.

Enkele behandelindicaties bij:
duidelijke klachten zoals:
– Artrose
– Spondylose
– Hernia, heup, elleboog OK
– Patella luxatie
– Kreupelheid aan een of meerdere pootjes
– Etc.

minder duidelijke klachten zoals:
– Verandering van gedrag
– Niet meer willen zitten
– Minder graag spelen
– Weigeren op een sprong, balken tikken
– Wil niet meer geaaid worden of reageert anders
– Etc.

U kunt mij bereiken via: info@samdierfysiotherapie.nl of via 06-39532441.

Meer informatie kunt u vinden op mijn website