Misschien was het u al opgevallen, maar sinds een aantal maanden zijn wij bezig om voor onze kliniek de status Catfriendly te krijgen.

Catfriendly houdt in dat de behandeling van een kat zo stressvrij en optimaal mogelijk plaatsvindt. Om een Catfriendly certificaat te krijgen van de ISFM (International Society of Veterinary Medicine) moet een kliniek aan groot aantal voorwaarden voldoen, wij verwachten dit eind van het jaar rond te hebben.

Een belangrijke stressfactor voor katten bij het bezoek aan de dierenarts is het zien, horen en ruiken van honden. Om deze reden starten wij vanaf 1 november 2022 met het aanbieden van kattenspreekuren . Dit gaat gebeuren op de volgende momenten in de week.

Locatie Leiden
⦁ Woensdag van 16.30 – 17.30 uur.
⦁ Vrijdag      van 13.00 – 14.00 uur.

Locatie Voorschoten:
⦁ Dinsdag      van 16.00 – 17.30 uur.
⦁ Donderdag van 15.00 – 16.00 uur.

Tijdens deze kattenspreekuren kunt u alleen voor u kat of katten een afspraak maken. U kunt telefonisch of online een afspraak maken voor het kattenspreekuur.  Wij hopen op deze manier een bezoek aan onze kliniek voor katten minder stressvol te maken.

Kijk op https://cat-care.nl/blog/kat-vervoeren-naar-dierenartspraktijk hoe u uw kat zo veel mogelijk stressvrij kunt vervoeren.

Catfriendly