Als service naar onze klanten bieden wij nu ook onze zorg voor uw huisdier online aan. Wij nodigen u van harte uit om van deze exclusieve service gebruik te maken via onze nieuwe webshop.

U kunt op onze webshop (receptplichtige) medicijnen, voer en accessoires voor uw huisdier kopen. U kiest het product van uw keuze, betaalt veilig en eenvoudig via IDeal en de producten worden thuis, of indien gewenst op de praktijk, afgeleverd. Momenteel is de standaard praktijklevering in Voorschoten, wilt u uw bestelling in Leiden laten afleveren, typ dit dan in als wens onderaan bij bestelstap 1. Onze webshop is gekoppeld aan het dossier van uw huisdier. Hierdoor kunnen wij ook online medische zorg bieden en u desgewenst adviseren over onder andere:

  • Of de aangevraagde medicijnen samengaan met andere medicijnen of eventueel eerdere behandelingen van uw huisdier
  • Of de dosering van receptplichtige medicijnen klopt bij het gewicht van uw dier

Ook herhaalrecepten kunt u dus vanaf nu thuisbezorgd krijgen zonder dat u op de praktijk langs hoeft te komen. Door de verkoop van onder andere receptplichtige medicijnen is onze webshop alleen toegankelijk met een inlogcode die u bij ons kunt aanvragen.

Aanvragen inloggegevens

Omdat de webshop alleen toegankelijk is voor klanten van de Keerhoeve, moet u eerst uw inloggegevens aanvragen. Dat kan op twee manieren:

  • Vul de flyer in die verkrijgbaar is op de praktijk
  • Stuur een e-mail naar  info@keerhoeve.nl Vermeld in deze e-mail duidelijk uw naam en adresgegevens

U ontvangt dan zo snel mogelijk uw inloggegevens voor de webshop.

Wij hopen dat u met veel plezier gebruik zult maken van onze online praktijk en bijbehorende services. Heeft u nog vragen over de webshop? Neem dan contact op met onze praktijk, wij staan u dan graag persoonlijk te woord.

Vragen?

Mocht u nog vragen hebben over de webshop, u kunt de dierenartsen bereiken tijdens het telefonisch spreekuur (maandag t/m zaterdag tussen 08.00 en 09.00) of maak een afspraak met een dierenarts op onze vestiging in Leiden of Voorschoten.

 

Nu ook online zorg voor uw huisdier!