Waarom een gebitsbehandeling bij uw huisdier?

Een groot deel van de honden en katten van drie jaar en ouder heeft gebitsproblemen in een mate dat een behandeling gewenst of nodig is.

Helaas laten dieren vaak niet goed zien, wanneer zij pijn hebben in hun bek; zij blijven gewoon eten. Het is vaak pas achteraf merkbaar: wanneer een probleem is verholpen, treedt er een enorm verschil in gedrag op. Het dier is vrolijker, wil weer aangehaald worden, durft weer te geeuwen, speelt meer en katten gaan ineens weer kopjes geven. Hier doen wij het voor!

Daarnaast is het zeer waarschijnlijk dat een infectiehaard in de bek problemen kan veroorzaken in andere organen, zoals het hart en de nieren. Gebitsbehandelingen hebben dus geen cosmetisch doel, maar dragen bij aan de algemene gezondheid en het welzijn van uw huisdier.

De behandelingen worden bij ons uitgevoerd door Marije Baas, die hiervoor diverse nascholingen heeft gevolgd in binnen,- en buitenland.

Wanneer?

De gebitsbehandelingen worden op onze vestiging in Voorschoten uitgevoerd. Informeer bij een van onze medewerkers naar de beschikbare afspraakmogelijkheden.

Kosten?

Omdat het heel wisselend is, wat er moet gebeuren bij een tandheelkundige behandeling, is het lastig om een algemeen bedrag te  noemen. Als we het dier gezien hebben, kunnen we uiteraard wel een onderbouwde schatting geven.

Vragen?

Mocht u nog vragen hebben over gebitsproblemen bij de hond en de kat, u kunt de dierenartsen bereiken tijdens het telefonisch spreekuur (maandag t/m zaterdag tussen 08.00 en 09.00) op:

071-5120241 (vestiging Leiden) of 071-5613836 (vestiging Voorschoten)

Tandheelkunde